Når du mister er du udsat for en uønsket forandring, og sorgen og krisen er en reaktion på det. En helt naturlig reaktion. 

Måske er du pårørende til en kronisk syg, selv ramt af sygdom, har mistet en vigtig relation, dit arbejde eller din frihed. I den proces kan du opleve forandringer både fysisk, psykisk og socialt, og det kan være forvirrende og skræmmende at stå midt i. Du kan føle dig alene. Målet er at du skal godt ud på den anden side, og leve et liv du er glad for.

Et individuelt forløb hos mig i Bruhn Coaching og Proces, vil støtte dig i at tage ansvaret for dit nu og din fremtid. Her er det at dele dine tanker, give sorgen en stemme, blive forstået og blive støttet i at finde det, der virker for dig, en hjælp til at skabe det liv, du selv er herre over.

Sorg-kva.jpg

Forløbet kan give dig:

• Plads til at være dig
• Et åndehul
• Trivsel
• Bevidsthed om hvad der er hensigtsmæssigt for dig
• Klarhed om hvilke muligheder du har
• Sparring med en erfaren sorgrådgiver og coach
• Hjælp til at passe på dig
• Støtte og udfordring så du kommer videre
i det rigtige tempo

I forbindelse med min mands sygdom har jeg gået i et forløb hos Tina Bruhn. Jeg oplever Tina som utrolig kompetent, god til at lytte og meget konstruktiv at dele mine følelser og overvejelser med. Det er tydeligt at Tina har en solid baggrundsviden, som hun bruger i sin coaching og rådgivning. Jeg har følt mig hørt og tryg i Tinas selskab og fået mange gode konkrete redskaber til komme videre med de mest presserende problemstillinger og kan derfor varmt anbefale Tina som coach.
— Henriette Kallehauge

PRISER for individuel coaching

Det anbefales, at første samtale er af 1½ times varighed

Derefter kan du vælge samtaler af 1 eller 1½ times varighed

1 samtale af 1 times varighed: 900 kr.

5 samtaler af 1 times varighed: 4.000 kr

1 samtale af 1½ times varighed: 1.200 kr

Alle priser er inkl. moms

Betalingen foregår som indbetaling på bankkonto inden 8 dage efter tilsendt faktura

Afbud senest 24 timer før aftale


 

Er det noget andet du søger? Bruhn Coaching tilbyder også individuel coaching til dig der vil skabe forandring samt motivations- og udviklingsforløb til virksomheder der har brug for at skabe nye gode rammer i arbejdet gennem teamcoaching:

Individuel.jpg

Til dig der vil noget andet

Erkendelsen af at du ikke er der, hvor du gerne vil være er dit udgangspunkt og din drivkraft til at komme derhen hvor du ønsker. Den efterfølgende proces er jeg erfaren i at facilitere dig i.

web_team.jpg

Til jer der skal i mål sammen

Når vi arbejder eller lever sammen, skal vi arbejde bevidst for at spille hinanden bedre. Det sker ikke af sig selv, og en proces med mig kan hjælpe jer til at være det team hvor I trives og lykkes.