Erkendelsen af, at du ikke er der hvor du ønsker, er dit udgangspunkt. Frustrationen over det, er den drivkraft, som kan få dig i mål. Hvis du handler på den!

Prøv at tænke over følgende spørgsmål:

Hvad er det du vil? Er du nysgerrig på de muligheder du ikke kender? Lærer du af dine erfaringer, og gør noget andet når det ikke virker? Træffe du valget, hvis det koster noget? Ved du hvad der forhindrer dig? Er du villig til at træde ud i noget nyt ... også hvis det føles skræmmende?

Spørgsmålene er nogle af de processer der er i spil, når du skaber forandringer.

Som coach er jeg erfaren i at facilitere til forandring. Jeg holder fokus, støtter og udfordrer dig på vejen, så du når dit mål. Dit mål – ikke mit.

Individuel.jpg

Forløbet kan give dig:

• Øget trivsel
• Bedre relationer
• God håndtering af stress
• Øget struktur/organisering
• Livsstilsforandringer
• Nyt job
• Afklaring af hvad du vil
• Bedre søvn
• Viden om hvem du er

Jeg havde aldrig prøvet at være til coach før, så jeg havde ingen anelse om, hvad jeg gik ind til. Jeg ved nu, at en coach er alle pengene værd, i hvert fald hvis man vælger Tina. Tina er en professionel, indlevende og dygtig coach, med et skarpt øje for, hvad jeg havde brug for. Tina formåede at skille alle mine tanker ad, sætte dem i kasser og give dem overskrifter, så jeg kunne arbejde med det, som jeg gerne ville ændre. Det var et godt forløb, som bidrog til, at jeg lærte mig selv bedre at kende. Tina hjalp mig med at finde ind til nogle konkrete handlemuligheder, der hjalp mig igennem det svære jeg stod i, men også videre til noget andet og bedre. Tina arbejder visuelt, dvs. hun skrev og tegnede på sin tavle, hvilket jeg rigtig godt kunne lide. Jeg kunne bedre huske, hvad vi havde talt om, men det gav også en energi og en enkelthed, som gjorde det tillidsfuldt og nærværende. Jeg kan medgive mine varmeste og bedste anbefalinger til Tina.
— Pia Madsen

Priser for individuel coaching

Det anbefales, at første samtale er af 1½ times varighed

Derefter kan du vælge samtaler af 1 eller 1½ times varighed

1 samtale af 1 times varighed: 900 kr.

5 samtaler af 1 times varighed: 4.000 kr

1 samtale af 1½ times varighed: 1.200 kr

Alle priser er inkl. moms

Betalingen foregår som indbetaling på bankkonto inden 8 dage efter tilsendt faktura

Afbud senest 24 timer før aftale


 

Er det noget andet du søger? Bruhn Coaching tilbyder også coaching og støtte til dig der er i sorg og krise samt motivations- og udviklingsforløb til virksomheder der har brug for at skabe nye gode rammer i arbejdet gennem teamcoaching:

web_sorg.jpg

Til dig der er i sorg & krise

Når du mister er du udsat for en uønsket forandring
og sorgen og krisen er en reaktion på det. En helt naturlig reaktion. Alligevel kan du have brug for hjælp til at komme godt videre.

web_team.jpg

Til jer der skal i mål sammen

Når vi arbejder eller lever sammen, skal vi arbejde bevidst for at spille hinanden bedre. Det sker ikke af sig selv, og en proces med mig kan hjælpe jer til at være det team hvor I trives og lykkes.