Hvad tænder du op for?

Fly.jpg

Jeg er lige kommet hjem fra en skøn ferie i Barcelona, hvor hjemturen gav gode muligheder for spændende observationer (både omkring mig og inden i mig 😊)

Netop kommet ind i flyet, klar til at tage turen hjemover, får vi besked over højtaleren at flyet ikke kan lette i minimum 1 ½ time grundet manglende tilladelse.

Da min ærgrelse over at misse vores fly i Stansted har lagt sig, begynder jeg at lægge mærke til de forskellige måder der blev reageret på beskeden.

Nogle valgte at sukke højt, kigge irriteret på de efterhånden larmende børn og brokke sig.

Andre valgte at hyggesnakke, lære nye mennesker at kende, høre om deres rejseoplevelser, læse ...

Lige meget hvilken adfærd der blev valgt var vi tvunget til at vente i flyet – vente på en tilladelse til at komme videre. Vi kunne hverken gøre fra eller til....og så alligevel. For vi kunne vælge at være i det på den måde der gav os mest energi, mindst frustration, var rarest for vores medpassagerer og os selv.

Der blev grinet, snakket og overordnet accepteret og jeg vil give mine medpassagerer topkarakterer i tilgang til vores vilkår. Højdespringerne må være de mange forældre med små børn der tog det i flotteste stil.

HVILKEN TILGANG VILLE DU HAVE VALGT?
DU HAR ET VALG

PS: Efter jeg havde haft ovenstående overvejelser, måtte jeg huske mig selv på dette valg mange gange. Valget om at jeg selv vælger min tilgang. Jeg blev udfordret af yderligere aflysninger af afgange og en service jeg havde forventet højere, og der måtte jeg spise min egen medicin. Lade være med at observere andres reaktioner, og istedet forholde mig til min egen ....og vælge ... igen og igen.

Mange venlige hilsner
Tina Bruhn