Forårsforandring hos Bruhn Coaching & Proces

Website.png

Velkommen til mit nye website! Med nye farver, nye billeder, nyt logo og nye beskrivelser. Et forsøg på – med få ord – at give dig en fornemmelse af hvem jeg er og hvad jeg kan. For at du skal kunne se, om vi er et godt match når du vil skabe din forandring mod din nye ønskede virkelighed.

Jeg har glædet mig til få hjemmesiden i luften, og har i processen oplevet god energi ved at lave den i samarbejde med Fiona fra Designkomplekset.

Læring ved at se tilbage
Mit gamle materiale blevet lavet tilbage i 2014 da jeg åbnede firmaet, og jeg var dengang lige så glad for det produkt, som jeg nu er for det nye. Det var lavet med fokus på at få mit budskab ud, og få markedsført mit firma for kommende kunder. Det var også en del af den proces jeg som coach og proceskonsulent gennemførte, for at skabe en ny identitet som selvstændig. Min fortælling var og er med til at skabe min virkelighed. Derfor har det været en sjov og lærerig proces at se det gamle materiale igennem, og derigennem få et snapshot af det der var- måske endnu tydeligere, den jeg var.

Årene, opgaverne, erfaringen, udviklingen har taget mig et andet sted hen. Ikke fordi det tidligere var forkert, ikke fordi jeg ikke kan genkende mig selv og produktet i de tidligere beskrivelser – men mere fordi betoningen og nuancerne pludselig ikke er spot on mere. Jeg har lært nyt, jeg har flyttet mig og mine opgaver har været med til at pege mod nyt fokus og nye redskaber.

Heldigvis er jeg ikke den samme som for 3½ år siden. Jeg har ikke været i dvale, jeg har levet, lært og været en del af en verden i forandring- og jeg har selv forandret mig.

Kender du det fra dig selv?
Nogle forandringer opdager vi først, når vi ser tilbage, og ser at vi nu er et andet sted.
Andre har vi knoklet for, og bevidst skridt for skridt flyttet os hen i mod.

Hvis du ønsker at ændre din kurs og gerne vil være et andet sted når du ser tilbage om 5 år...1 år...1 måned eller måske allerede om en uge, så er du meget velkommen til at kontakte mig her, og høre mere om hvordan coaching kan gavne din proces.

Mange venlige hilsner
Tina Bruhn

Forandring.jpg
DSC_3259_web3.jpg