Vil du også lære at kommunikere tydeligt og respektfuldt?

Kommunikation.jpg

Går du ofte frustreret fra en samtale, over det du ville – men aldrig fik sagt?

Oplever du gentagne misforståelser og modstand efter dialog?

Så kan det handle om din evne til tydelig og respektfuld kommunikation. Ja, det kan også handle om de andres evner på dette felt - men det er ikke i dine hænder.

Vi er født med evnen til at kunne give udtryk for vores egne behov, men ikke med evnen til at kunne formidle vores tanker og holdninger, så vores relationer fuldt ud forstår det. Jo flere gange vi oplever at lykkes med det, jo bedre bliver vi. Og vi kan alle lære det.

Det kræver at du kender den gode kommunikations spilleregler, og at du øver dig og ønsker at lykkes på dette felt. Hvad lykkes og hvad udfordre dig?

En af spillereglerne er, at det du mener ikke er sandheden - men det er din sandhed. Så du skal kunne formidle din sandhed tydeligt og respektfuldt.

Gevinsten ved at mestre god kommunikation, er tilfredsstillelsen ved at tage aktivt del, gode relationer, læring og ro.

Hos Bruhn Coaching & Proces er emnet kommunikation ofte en del af processen mod trivsel for enkeltpersoner og teams.

Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte mig her 

Mange venlige hilsner
Tina Bruhn

Hvad tænder du op for?

Fly.jpg

Jeg er lige kommet hjem fra en skøn ferie i Barcelona, hvor hjemturen gav gode muligheder for spændende observationer (både omkring mig og inden i mig 😊)

Netop kommet ind i flyet, klar til at tage turen hjemover, får vi besked over højtaleren at flyet ikke kan lette i minimum 1 ½ time grundet manglende tilladelse.

Da min ærgrelse over at misse vores fly i Stansted har lagt sig, begynder jeg at lægge mærke til de forskellige måder der blev reageret på beskeden.

Nogle valgte at sukke højt, kigge irriteret på de efterhånden larmende børn og brokke sig.

Andre valgte at hyggesnakke, lære nye mennesker at kende, høre om deres rejseoplevelser, læse ...

Lige meget hvilken adfærd der blev valgt var vi tvunget til at vente i flyet – vente på en tilladelse til at komme videre. Vi kunne hverken gøre fra eller til....og så alligevel. For vi kunne vælge at være i det på den måde der gav os mest energi, mindst frustration, var rarest for vores medpassagerer og os selv.

Der blev grinet, snakket og overordnet accepteret og jeg vil give mine medpassagerer topkarakterer i tilgang til vores vilkår. Højdespringerne må være de mange forældre med små børn der tog det i flotteste stil.

HVILKEN TILGANG VILLE DU HAVE VALGT?
DU HAR ET VALG

PS: Efter jeg havde haft ovenstående overvejelser, måtte jeg huske mig selv på dette valg mange gange. Valget om at jeg selv vælger min tilgang. Jeg blev udfordret af yderligere aflysninger af afgange og en service jeg havde forventet højere, og der måtte jeg spise min egen medicin. Lade være med at observere andres reaktioner, og istedet forholde mig til min egen ....og vælge ... igen og igen.

Mange venlige hilsner
Tina Bruhn

 

Har I brug for teamcoaching? Se filmen ...

En proces med mig, som jeres teamcoach, kan hjælpe jer til at blive et team der trives og lykkes. Inden processen igangsættes lægger vi en plan for jeres forløb ud fra jeres ressourcer og udfordringer. Vi er sparringspartnere hele vejen med forskellige roller mod det samme mål. Se lidt om processen i denne lille film:

Læs mere under teamcoaching her på websitet - eller kontakt mig og hør nærmere om hvordan jeg kan tilrettelægge det mest optimale og udbytterige forløb til jer.

Mange venlige hilsner
Tina Bruhn

Forårsforandring hos Bruhn Coaching & Proces

Website.png

Velkommen til mit nye website! Med nye farver, nye billeder, nyt logo og nye beskrivelser. Et forsøg på – med få ord – at give dig en fornemmelse af hvem jeg er og hvad jeg kan. For at du skal kunne se, om vi er et godt match når du vil skabe din forandring mod din nye ønskede virkelighed.

Jeg har glædet mig til få hjemmesiden i luften, og har i processen oplevet god energi ved at lave den i samarbejde med Fiona fra Designkomplekset.

Læring ved at se tilbage
Mit gamle materiale blevet lavet tilbage i 2014 da jeg åbnede firmaet, og jeg var dengang lige så glad for det produkt, som jeg nu er for det nye. Det var lavet med fokus på at få mit budskab ud, og få markedsført mit firma for kommende kunder. Det var også en del af den proces jeg som coach og proceskonsulent gennemførte, for at skabe en ny identitet som selvstændig. Min fortælling var og er med til at skabe min virkelighed. Derfor har det været en sjov og lærerig proces at se det gamle materiale igennem, og derigennem få et snapshot af det der var- måske endnu tydeligere, den jeg var.

Årene, opgaverne, erfaringen, udviklingen har taget mig et andet sted hen. Ikke fordi det tidligere var forkert, ikke fordi jeg ikke kan genkende mig selv og produktet i de tidligere beskrivelser – men mere fordi betoningen og nuancerne pludselig ikke er spot on mere. Jeg har lært nyt, jeg har flyttet mig og mine opgaver har været med til at pege mod nyt fokus og nye redskaber.

Heldigvis er jeg ikke den samme som for 3½ år siden. Jeg har ikke været i dvale, jeg har levet, lært og været en del af en verden i forandring- og jeg har selv forandret mig.

Kender du det fra dig selv?
Nogle forandringer opdager vi først, når vi ser tilbage, og ser at vi nu er et andet sted.
Andre har vi knoklet for, og bevidst skridt for skridt flyttet os hen i mod.

Hvis du ønsker at ændre din kurs og gerne vil være et andet sted når du ser tilbage om 5 år...1 år...1 måned eller måske allerede om en uge, så er du meget velkommen til at kontakte mig her, og høre mere om hvordan coaching kan gavne din proces.

Mange venlige hilsner
Tina Bruhn

Forandring.jpg
DSC_3259_web3.jpg